BUDGETMÖTE

2018-11-07
Vi Träffas Klockan 16:00 på Gjutargatan lektionssalen.

Förutom budget kommer styrelsen att informera om aktuella frågor, T 19, Pensionärsklubb m.m. Förtäring på Matlyckan kl 18:30.

Förslag på nomineringar för val till styrelseuppdrag lämnas till Anders Lindén

 Anmälan senast den 5/11.

Anmälningslista finns uppsatt på SEKO:s anslagstavla i Nässjö.

Ni som inte kommer åt att anteckna er i Nässjö kan
maila:    christer.svensson@greencargo.com
Telefon:0761405119

 

Lite dåligt med uppdateringar

Det har varit dåligt med uppdateringar på sidan.

mycket arbete är dock gjort och det är nog därför hemsidan blivit lidande. Alla Bladet från Seko Green Cargo hittar ni på dokument sidan det känns inte som vi behöver lägga upp alla här.

där emot så hittar ni affischen till budgetmötet här.
nomineringar på den eller de som ni vill se i styrelsen kan lämnas till Niklas Nordin, Henrik Ahl eller Mattias Kratz.

SÖM Maj

Efter publiceringen av Maj månads schema i SÖM så har arbetsgivaren och personalorganisationen kommit överens om att kalla ner Stefan Huss och Mikael Eklind för att en gång för alla lösa problemen med önskemål, turkopplingar, schemautläggningar, ledigheter m.m.

Detta möte skall ske snarast

Nya SÖM

här är adressen till Nya söm för greencargo:

https://crewbid.greencargo.com/greencargo/

Länken ovan är klickbar men du måste använda Internet Explorer 11 eller nyare, Firefox eller Google Chrome för att sidan ska fungera.

för er som använder Internet Explorer (IE med denna icon) och vill veta hur ni tar reda på vilken version ni har, läs här

informationen om nya SÖM hittar ni här

Bladet nr 5

Nu har Bladet nr 5 landat i era inkorgar.

det handlar bland annat om de arbetsgrupper som startat kring schemaläggningen men också angående den avgift vi ska betala för våra lokförarbevis, eller registerhållningen av de samma.

bladet hittar ni även här

Medlemsbrev Februari

Hej

Nu har medlemsbrevet för Februari landat i era inkorgar.

ni kan även hitta det här eller gå in under fliken Dokument för att hitta detta och andra medlemsbrev, Bladet från Håkan med mera.

Ny sida

I och med den nya sidan så har jag valt att inte ta med mig de gamla inläggen från ”Aktuellt” sidan. Om ni söker efter de gamla bladen eller andra dokument så finns de kvar men ni får söka upp dem själva under sidan ”Dokument”.

Jag och resten av styrelsen hoppas att ni ska gilla det nya utseendet på hemsidan, och tycka om det faktum att den nu också är anpassad för våra smarta enheter (surfplatta och telefon) som företaget tillhandahållit oss.

Utan sekos medlemmar stannar Sverige